Select Page

Indretningsdesign – Præcis til dig

Indretnings Coaching med Feng Shui som udgangspunkt. Du har kontaktet mig fordi du ønsker at lave positive ændringer i dit hjem, og dermed i dit liv. Vi har allerede aftalt at du sender mig en plantegning over dit hjem i fugle-perspektiv. Du har til gengæld fået en mail af mig, der beskriver baguaen (som er de 9 lige store felter, der beskriver de enkelte områder af livet, i Feng Shui regi).

Grundlæggende konsultation/Modul 1:

Jeg kommer hjem til dig, ser dit hjem og lytter til hvad du ønsker. Dit personlige bagua-kort (plantegningen over dit hjem) har jeg med mig. Med baguaen som redskab, gennemgår vi sammen hvordan du kan skabe mere harmoni og flow i hjemmet. Hav endelig et overordnet budget i tankerne, hvad må forbedringer og ændringer beløbe sig til? Det er en uvurderlig hjælp til mig, så jeg kan coache og vejlede dig efter DIT budget. OBS på at det er Feng Shui principperne der er udgangspunktet, sammen med DIN smag, da det er DIT hjem & liv, der er fokus på.

Jeg foreslår forbedringer/ændringer – du skriver ned løbende.

Vi kan aftale hvordan du vil gå videre herfra, om du nøjes med dette ene besøg og en to-do liste.

Du er nu udrustet med dit baguakort og en skriftlig vejledning – mon ikke der er venner der vil hjælpe hvis du vælger at male en væg, eller med at bære kasser til genbrugsbutikken?

Ifald du ønsker min hjælp til at gennemføre ændringer, helt eller delvist, kan vi aftale nærmere. Du kan også vælge at supplere op med Modul 2.

Besøget tager ca 2 timer.

Pris: DKK 3500,-

Kørsel inkluderet, hvis det er max 45km fra Helsingør.

Modul 2:

Hvis du har lyst til/brug for, at jeg AKTIVT hjælper dig med nyanskaffelser (det kan også bestå af brugte ting).

Det betyder at vi sidder sammen foran computeren eller IPad’en, og at vi finder det du søger sammen. Det kan også være at vi mødes i udvalgte forretninger; du har så dit baguakort med og vi sparrer undervejs. Her kan der være tale om maling, lamper og accessories, møbler, gardiner og/eller tæpper. Hvis du kan mærke at det er det helt rigtige for dig,

Testimonial

Mit hjem bliver ofte rost for at være dejligt og rart at være i. Løsningerne i min lejlighed bliver rost. Ligeledes gør det enkle udtryk. Alt sammen Sarah’s fortjeneste. Første skridt var at få ryddet op i alt hvad jeg har fået samlet sammen gennem et helt liv, altså sorteret og smidt ud. Her fik jeg hjælp af Sarah. Anvisninger var enkle og til at gå til med det samme. Det næste var at få sat ord på mine behov og mit budget. Hvad var vigtigt for mig at have og hvad det måtte koste. Det behøver ikke koste en formue at købe de ting der evt skal bruges til indretningen. Sarah er fantastisk til at finde brugte ting og se nye muligheder i dem. Nogle har måske brug for et nyt udtryk i form af maling eller andet. Hvor meget man kan/vil/ har tid til at gøre selv afklarer man med Sarah. Ellers kan man betale Sarah for at gøre det. Alt er indrettet efter Feng Shui og jeg har modtaget en plan over min lejlighed. Jeg har min personlige bagua, som jeg løbende følger; hvilke materialer, farver etc er hensigtsmæssige at bruge, hvor i hjemmet. Enkelt at følge, og nødvendigt for en ikke feng shui kyndig som mig. Det Sarah har en helt utrolig evne til at se hvad der er praktisk, funktionelt og smukt på én og samme tid. Hun er kreativ og har evnen til at se muligheder i alt. Der er skabt løsninger i mit lille hjem, der passer til min familie og vores liv. Jeg kommer til at bruge Sarah hver gang jeg skal have indrettet, om det er mit hjem, mit kontor eller min kolonihave.

Malene Møller Lauritsen, 40 år, psykoterapeut.

‘Hoveddøren ligger i Karrieren i baguaen, derfor er væggen malet dyb grå, indrammet af en hvid kant. Udover at det støtter op om karrieren for beboerne, er farven styrkende og visuelt beroligende for enden af den meget lange gang’.

Tina…