Select Page

Mandala sten

Hver eneste sten er ‘håndplukket’ af mig. Det er ren skattejagt for mig at finde dem, tage dem op, mærke om de er glatte og egnede til at arbejde med. Det er en vidunderlig følelse at gøre dem klar, og fornemme hvad de skal repræsentere. Når jeg er færdig med at male selve stenen, får den et lag lak, så den er modstandsdygtig. Dog, ikke egnet til at ligge ude hele året.

Jeg er et spirituelt menneske, det behøver man ikke være for at nyde en mandalasten. Stenen kan lyse op i det enkle hjem, den kan pynte på et bord, i badeværelset eller hvor man føler for det. Da farver har indflydelse i Feng Shui indretning, kan stenen også placeres hvor man ønsker at styrke en side af tilværelsen. Hvis du er på Instagram, kan du løbende se de sten jeg laver, de vises også på Lobazo Handmade with Love på Facebook. Og hvis stenen skal hjælpe dig med at huske noget, eller minde dig om at tænke positivt, kan det aftales at jeg giver den et skud Reiki (Japansk Universal Energi). Kontakt mig endelig hvis du har ønske om en sten i en særlig farve & størrelse, så finder vi ud af det.

Priser fra kr. 95,- til 450,- (mega-sten – hør nærmere)